Ян Валетов Український письменник-фантаст і журналіст

Путін – це ядерна бомба, що знищить Росію

Завдяки Путіну, росіяни стали ізгоями на десятиліття
фото з відкритих джерел

Ніхто не зробив для русофобії більше, ніж очільник РФ

І знову хочу сказати, що навіть я – володар не найбіднішої у світі уяви, не міг передбачити, який феноменальний успіх принесе путінський хрестовий похід на захист російськомовних та російської мови, започаткований ним війною в Україні.

Читаю новини та хитаю головою.

Йдеться не про заподіяння шкоди російській культурі та російському впливу, йдеться про тренд на зникнення всього російського за межами РФ: мови, культури та самих росіян.

Звичайно ж, є особи стосовно яких це несправедливо з точки зору дотримання загальнолюдських цінностей. Але коли в натовпі мирних жителів вибухає фугас, мало хто з них може волати про справедливість. Звинувачувати треба не світ, а того, хто запустив фугас.

Путін – це ядерна бомба, що знищила і без того напівдохлий російський загальносвітовий вплив, що перетворила російський паспорт на чорну мітку, російську культуру – на маргінес, російську мову – на мову окупантів, ґвалтівників і вбивць, яка зробила російське громадянство ганебним.

Загалом, якщо судити із заяв лідерів сусідніх з РФ країн, «можемо повторити» більше не буде. Не буде що повторювати. Що тут повторити? Ще раз зганьбитися?

Ні авторитету, ні впливу, ні військових успіхів, ні переможних маршів – один величезний непереборний сором на десятки років, для тих, хто ще вміє соромитися.

Лідер та мислитель ваш Володимир Володимирович! Захід сонця вашого російського світу!

Феєричний дурень...

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: