Оргія на Щекавиці. Рашисти лютують, як українці відреагували на ядерні погрози (відео)

Оргія на Щекавиці. Рашисти лютують, як українці відреагували на ядерні погрози (відео)
Депутат Держдуми Олексій Журавльов
скріншот з відео

Росіяни не здатні зрозуміти хоробрістю та почуття гумору українців

Путінські пропагандисти шоковані реакцією українців на потенційний ядерний удар з боку РФ. В ефірі російського телебачення вони намагались зрозуміти, чому їх ніхто не боїться.

«Ми їм говоримо про ядерний удар – а вони бронюють гору побільше, щоб оргію робити і дивитись на вибух. Ми їм кажемо – обережніше, ми з вами зробимо, що хочемо, а вони сміються. Вони нічого не бояться!», – обурився депутат Держдуми Олексій Журавльов.

При цьому, пропагандисти під час виступу депутата продовжували запевняти, що Росія ніколи не застосує ядерну зброю.

Відзначимо, що не вщухає інтерес до гори Щекавиця в Києві, яку українці перетворили на мем. «Не буду вам розказувати довгу історію про те, як я про це дізналась, але в Києві існує спільнота з чатом в ТГ, які планують в разі ядерного вибуху зібратись на Щекавиці і влаштувати оргію. Так що майте на увазі, раптом у когось з вас це нездійснена сексуальна фантазія», – написала у Twitter користувачка Наталія Піскова.

Нагадаємо, російський публіцист, якого називають одним із ідеологів так званої Новоросії, Єгор Холмогоров поділився своїми роздумами щодо поразки Росії у війні проти України. Він вважає, що поразка в Україні означатиме крах Росії.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: