«Последний приказ был переодеваться в гражданку». Рашист розповів, що відбувається на Херсонщині

«Последний приказ был переодеваться в гражданку». Рашист розповів, що відбувається на Херсонщині
Окупант розповів, що їм наказали переодягатися у цивільне та тікати з України
фото ілюстративне

Окупант злив інформацію про те, що російські загарбники риють у Криму оборонні укріплення

У мережі з'явилося відео, на якому рашист розповідає, які накази окупаційне командування роздавало своїм підлеглим у Херсоні.

За словами окупанта, російські військові командири радять своїм підлеглим переодягатися у цивільне і втікати з півдня України. 

Рашист також злив інформацію про те, що російські загарбники риють у Криму оборонні укріплення. Проте, як розчаровано зауважив сам рашисти, це окупантам не допоможе втримати свої позиції.

Увага! Ненормативна лексика

Нагадаємо, 10 листопада, Збройні сили України звільнили від російських загарбників ще кілька сіл на Херсонщині.

Зазначимо, 9 листопада, міністр оборони РФ Сергій Шойгу наказав вивести російські війська з правого берега Херсонської області, тобто залишити Херсон. Президент України Володимир Зеленський заявив, оголошення Росії про нібито відступ з правого берега Херсонської області не є «жестом доброї волі» чи «подарунком» з боку Росії. 

Згідно з повідомленням британської розвідки, відхід рашистів із Херсона був викликаний нездатністю підтримувати сили на західному березі Дніпра під ударами ЗСУ. Відступ триватиме кілька днів, протягом яких російські сили будуть особливо вразливими.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний сьогодні, 10 листопада, повідомив, що на Херсонському напрямку українські захисники з 1 жовтня відбили в окупантів територій площею до 1381 кв. км. Загалом вже звільнено 41 населений пункт

Сьогодні міноборони РФ заявило, що втеча російських загарбників із правого берега Дніпра на Херсонщині – це вже не «жест доброї волі» чи зайняття кращих стратегічних позицій, а «маневр відповідно до затвердженого плану».

Читайте також: Програш Путіна чи провокація? Чи справді українцям варто радіти новинам із Херсона

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: