Росіянка жбурнула черевик із пліснявою в мера міста (відео)

Росіянка жбурнула черевик із пліснявою в мера міста (відео)
Жінку дістала бездіяльність влади
скріншот з відео

Поліція одразу провела затримання

Жителька Вуглегірська на зустрічі з губернатором Сахалінської області Валерієм Лімаренком жбурнула черевик із пліснявою в мера міста Дмитра Цуканова. Приводом для цього стало питання розселення з аварійного будинку, в якому росіянка три роки проживає разом із сім'єю. Відео опублікували місцеві ЗМІ.

Згідно повідомлення, протягом тривалого часу їй із родичами доводиться жити у жахливих умовах. Росіянка стверджує, що мер Цуканов пропонує їй переселитися з 30-річного аварійного будинку до будинку, якому вдвічі більше років. Лімаренко у відповідь заявляє, що перенаправить її прохання до прокурора. Жінку та присутніх у залі це обурює.

Коли у мешканки Вуглегірська закінчуються аргументи, вона дістає з пакета черевиків зі своєї аварійної квартири та кидає його у бік мера. Її забирає співробітник поліції.

Нагадаємо, площа пожежі на складі Ozon у місті Істра в Росії сягнула 50 тис. квадратних метрів. Відомо, що жертвою пожежі стала одна людина, ще 13 постраждали. У постраждалих, переважно, опіки кінцівок і дихальних шляхів різного ступеня тяжкості. Крім цього, ще одна людина зникла безвісти. З будівлі евакуювали близько тисячі громадян.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: