«Це якісь інші причини». Розповідь генерала про втрати ворога стала мемом

«Це якісь інші причини». Розповідь генерала про втрати ворога стала мемом
Генерал Громов пояснив зростання втрат ворога «іншими причинами»
фото з відкритих джерел

Представник Генштабу ЗСУ розвеселив українців несподіваною відповіддю на запитання про втрати ворога

Заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ, бригадний генерал Олексій Громов оригінально пояснив зростання втрат ворога у щоденних зведеннях. Він заперечив зміну методики підрахунку знищених російських окупантів. Про це представник українського Генштабу сказав, відповідаючи на запитання журналістки під час брифінгу.

Одна з присутніх на брифінгу журналісток запитує Громова, з чим пов'язане зростання цифр ліквідованих російських окупантів у щоденних зведеннях у 2-3 рази.

«Останнім часом українці спостерігають дуже цікаву тенденцію. Якщо раніше у зведеннях Генерального Штабу фігурувала цифра втрат ворога 150-200 осіб, зараз - 500-600. З чим це пов'язано? Це у нас покращилася система обліку чи якісь інші причини?» – поцікавилася журналістка.

Після кількасекундної паузи Громов відповів: «Це якісь інші причини».

Несподівана і лаконічна відповідь генерала Громова розвеселила українців у соцмережах. Відео активно поширюється та уже стало мемом.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський заявив, що з 1 вересня українські військові звільнили від окупантів понад тисячу квадратних кілометрів території України. 

За даними Генштабу ЗСУ, протягом минулої доби українські захисники ліквідували близько 650 окупантів. Від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну знищено приблизно 51 900 рашистів.

Читайте також: Путін повернув росіянам «Поле чудес». Що це означає?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: