Живемо як у блокадному Ленінграді: росіяни замерзають та просять Путіна допомогти (відео)

Живемо як у блокадному Ленінграді: росіяни замерзають та просять Путіна допомогти (відео)
Люди кажуть, що їм продовжують надходити платіжки на опалення по 6, 10, 12 та навіть 37 тисяч рублів
фото: скріншот з відео

Людям продовжують надходити платіжки на опалення по 6, 10, 12 та навіть 37 тисяч рублів

У селищі міського типу Новозавидівськ люди скаржаться на те, що їх «вбивають холодом». Вони замерзають у власних будинках, а реакції від місцевої влади немає, хоча звертались із цією проблемою неодноразово. Тож як до останньої інстанції, росіяни вирішили записати відеозвернення до Володимира Путіна із проханням допомогти.

Як з'ясувалось, ще у вересні будинок мешканців перепідключили до котельні, яка опалює весь район. Вже тоді люди забили на сполох і стверджували, що потужності на опалення не вистачить. Тепер у квартирах температура коливається від 4 до 10 градусів тепла, вікна покриті льодом, а стіни – грибком. У цей час температура за вікном опускається до -30.

«Ми опалюємо свої будинки усім, чим можемо. Але через те, що в кожній квартирі по кілька обігрівачів, ми не спимо вночі, бо слідкуємо за тим, щоб не сталось короткого замкнення і ми всі не згоріли. Володимире Володимировичу, скажіть, будь ласка, чи справедливо те, що чиновники, які відповідальні за це, зараз сидять у своїх теплих і затишних будинках, а ми боїмося замерзнути на смерть? Навіщо нам тоді потрібні такі державні органи, якщо усі вони нічого не роблять?», – йдеться у зверненні.

Люди кажуть, що їм продовжують надходити платіжки на опалення по 6, 10, 12 та навіть 37 тисяч рублів.

Одна з мешканок показала, як виживає у власній квартирі: жінка спить під чотирма ковдрами в одязі та у теплому халаті. Скаржиться, що вранці температура у квартирі падає до 4 градусів тепла. 

Інша пенсіонерка розповіла, що мешкає тут давно, але такого за її пам'яті ще не було: «Такого холоду ще не було. Я пенсіонерка, ветеран труда. Я заслуговую жити по-людськи».

У відеозверненні розповіли, що в їхньому будинку мешкають люди з Луганщини, Донеччини та Запорізької області. Жильці кажуть, що у підвалах були кращі умови проживання.

«Ми реально виживаємо, а не живемо. Просимо звернути на нас увагу і повпливати на цю ситуацію», – підсумували люди.

Читайте також: Жителі Підмосков'я замерзають у квартирах через недбалість влади (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: