Злочини окупантів. Українка розповіла, як під час евакуації вбили її сина (відео)

Злочини окупантів. Українка розповіла, як під час евакуації вбили її сина (відео)
Жінка втратила дитину через нелюдську підлість рашистів
скріншот з відео

Триває 54-й день повномасштабної війни Росії проти України

Мешканка Київської області, Інна, розказала журналістам, як її 13-річного сина було вбито, коли жінка з дітьми намагалася вибратися з окупованого російськими військовими села Перемога.

За її словами, виїхати з Перемоги намагалися п'ять машин із двома десятками людей. Жінка пояснює, що від росіян було кілька умов. По-перше, пасажири йдуть пішки біля автомобілів. По-друге, виїжджати із села їм дозволили лише однією, польовою дорогою.

На останньому блокпосту на виїзді з окупованої території росіяни дозволили колоні проїхати основною трасою: це нікого не насторожило.

«Вони нам сказали: «Проходьте!» – ми їм у відповідь дуже подякували. Вони нам навіть помахали з танків, з бетеєрів руками: «Щасливо!», «До побачення!» – каже Інна. – Тобто вони всіма своїми діями, умовними знаками бажали нам щасливої дороги!»

Переїхавши трасу впоперек, машини із дітьми виїхали на поле. Далі люди вирішили вже не йти пішки та сіли в машини. Але довго не проїхали.

Чому машинами стріляли – росіяни так і не пояснили. Усіх людей повернули назад у село Перемога. Але семеро людей, серед яких був Єлисей, не вижили.

Лише через місяць, коли село звільнили, хлопчика змогли нормально поховати на цвинтарі у Броварах, звідки родина родом.

Нагадаємо, російські загарбники вивезли з Маріуполя кількадесят тисяч людей, у тому числі до п'яти тисяч дітей, сказав Володимир Зеленський.

Президент наголосив, що так само неможливо достеменно сказати, скільки в Маріуполі наразі залишилося людей, скільки загинуло.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: