Масове вбивство сталося у Вінниці за кілька годин до Нового року (оновлено)

Масове вбивство сталося у Вінниці за кілька годин до Нового року (оновлено)

Загиблі виявилися родичами, серед загиблих - діти

Поліція розслідує обставини вбивства чотирьох людей

У Вінниці скоєно вбивство двох жінок та хлопчика, тіла знайшли в одній квартирі. Про це інформує відділ комунікації поліції Вінницької області.

За його інформацією, повідомлення до поліції надійшло від диспетчера швидкої допомоги. Це сталося 31 грудня близько 15 години. Йшлося, що в квартирі у м. Вінниці виявлено без ознак життя дві жінки та хлопчика. 3-річну дівчинку з тілесними ушкодженнями в області голови госпіталізовано до реанімаційного відділення лікарні.

Швидку медичну допомогу викликав вінничанин, який повідомив, що виявив в своїй квартирі мертвими 63-річну матір, 30-річну дружину та 7-річного сина. Лікарі швидкої підтвердили смерть трьох людей. Також в квартирі знаходилась 3-річна дівчинка з важкими травмами голови, яку госпіталізували.

На місці події наразі працює слідчо-оперативна група поліції, криміналісти. Проводяться першочергові слідчі дії, зокрема, огляд місця події. За попередньою інформацією, потерпілі загинули від завданих травм голови.

Місце вбивстваМісце вбивства

Пізніше стало відомо, що лікарям не вдалося врятувати дитину. Травми, отримані 3-річною дівчинкою, виявились несумісними з життям. Під час надання медичної допомоги вона померла у лікарні.

На момент приїзду поліцейських в квартирі перебував чоловік, який викликав швидку. Його доставлено до відділу поліції для з’ясування усіх обставин.

Слідство відпрацьовує різні версії. Тривають слідчі дії.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство кількох людей). За такий злочин передбачено покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: