На Вінниччині затримали на хабарі депутата Опозиційного блока

На Вінниччині затримали на хабарі депутата Опозиційного блока
Затримання корупціонерів на Вінниччині

Правоохоронці затримали за підозрою у вимаганні коштів трьох осіб, в тому числі депутата обласної ради

27 грудня 2018 року поліцейські  управління стратегічних розслідувань спільно з  слідчими слідчого управління ГУНП у Вінницькій області, працівниками УСБУ під процесуальним керівництвом прокуратури Вінницької області затримали  трьох осіб за підозрою у  вимаганні коштів у місцевого підприємця. Серед  затриманих - депутат Вінницької обласної Ради.

Про це інформує прес-служба ГУ НП у Вінницькій області, повідомляє «Главком».

Як повідомив начальник ГУНП у Вінницькій області Юрій Педос,  затримані особи вимагали у потерпілого 4 тисячі доларів. Зловмисників затримали із залученням бійців спецпідрозділу КОРД під час передачі чергової суми – 13 тисяч гривень.

Документування злочинних дій групи осіб проводилось в рамках відкритого кримінального провадження за ч.2 ст.189 КК України (вимагання). Такий злочин карається ув’язненням  терміном до семи років.

Наразі  тривають  слідчі дії.

До речі, як повідомило вінницьке видання «33 канал»серед  зaтримaних – депутaт Вінницької облaсної рaди, екс-регіонал і голова фракцій Опоблоку Сергій Чорноокий. Він є членом постійної комісії обласної ради з питань охорони навколишнього природного середовища, екологічної безпеки та раціонального використання надр! Тому не виключено, що 4 тисячі доларів просили з підприємця за вирішення екопитання на цій комісії?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: