На Вінниччині жорстоко побили ветерана АТО

На Вінниччині жорстоко побили ветерана АТО

Двоє будівельників змусили учасника АТО копати собі могилу

У селі Сигнал Вінницької області двоє будівельників жорстоко побили ветерана АТО. Його душили, а також змушували копати собі могилу.

Олександр Дяк нещодавно повернувся з полігону та пішов на будівництво за 200 гривень за день, пишуть Факти.

«Працювали на об’єкті втрьох. Я цих хлопців, з ким довелося будувати, знаю тільки наочно. Одного з них звати Сергій, прізвисько — Дикий. Про другого нічого не знаю. Під час будівельних робіт у нас стався конфлікт. Вони дізналися, що я служив в АТО, і почали мене бити. При цьому один з моїх напарників постійно кричав: «Тебе в АТО не вбили? Так ми доб’ємо!», – розповідає потерпілий.

Чоловік згадує, його поклали на землю і били ногами по обличчю, а потім дали лопату та змусили копати собі могилу. Потім накинули на шию петлю та почали душити, доки він не знепритомнів. Отямившись, чоловік втік.

У поліції підтвердили звернення Дяка щодо побиття. Відкрито кримінальне провадження.

Нагадаємо, в Одесі невідомий у ході конфлікту побив 71-річного американського співака Білла Уоррена.

Як підтвердили у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, в поліцію надійшла заява громадянина США про те, що 5 червня близько 20.00 в центрі міста його побив невідомий. Заявник вказав, що у нього виник конфлікт з невідомою йому людиною, яка в ході інциденту кілька разів ударила його по обличчю і руці.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом завдання легких тілесних ушкоджень. Водночас відомий у місті активіст Юрій Дяченко повідомив, що напередодні на Дерибасівській зустрів іноземця, обличчя якого було в крові.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: