У платіжках за квітень вінничани знову отримають знижки

На початку травня вінничани почнуть отримувати платіжки за квітень

В платіжках знижка за послугу централізованого опалення становитиме в середньому 45% (опалювальний сезон у місті закінчився 7 квітня, тож перерахунок буде за перший тиждень квітня, коли надавалась послуга). За гарячу воду – 40%. Сьогодні, 30 квітня, виконком міської ради схвалив відповідне рішення про проведення перерахунку.

У квітні НАК «Нафтогаз» встановив ціну на газ для теплопостачальних підприємств на рівні 3,48 грн за м3 з ПДВ. Тож КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» проводитиме перерахунок за тепло та гарячу воду для населення, виходячи з цієї ціни. Оскільки вона знову зменшилась – знижка на послуги централізованого теплопостачання і подачі гарячої води буде найбільшою за останні місяці.

Тож за послугу з централізованого опалення (яка надавалась до 7 квітня, коли було завершено опалювальний сезон 2019-2020 рр.), вінничани, яких обслуговує «Вінницяміськтеплоенерго», сплатять в середньому на 45 % менше.

Вартість послуги з гарячого водопостачання знизиться орієнтовно на 40 %. А конкретні суми мешканці міста побачать традиційно у відповідній графі в Єдиному рахунку.

Згідно з рішенням виконавчого комітету від 30 квітня 2020 року «Вінницяміськтеплоенерго» має провести зміну розміру нарахувань за теплову енергію та послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води населенню і відобразити це у платіжних документах за квітень 2020-го року, які вінничани почнуть отримувати на початку травня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: