Вінничанин розгулював по місту з гранатою

Вінничанин розгулював по місту з гранатою

Працівники вінницької поліції вилучили у місцевого жителя гранату РГД-5 з запалом

6 червня біля зупинки громадського транспорту на вул. К. Коріатовичів  працівники вінницької міської поліції у перехожого вилучили гранату РГД-5. Побачивши поліцейських, правопорушник намагався викинути небезпечний предмет, але працівники поліції встигли затиснути його у руках правопорушника. Вибухотехніки знешкодили боєприпас.

Про це інформує прес-служба ГУ НП у Вінницькій області, повідомляє «Главком».
«У Вінниці близько 19.00 під час несення служби на вул. К. Коріатовичів увагу працівника карного розшуку та дільничного офіцера поліції привернув перехожий. Побачивши поліцейських, чоловік різко змінив напрямок руху, а на їхню вимогу зупинитись - дістав з кишені гранату та намагався її викинути. Небезпечний предмет поліцейські встигли затиснути у руці правопорушника та викликали на місце події слідчо-оперативну групу поліції та вибухотехніків.», - йдеться у повідомленні.

Як розповів начальник Вінницького міського відділу поліції Сергій Синявський, правопорушником виявився 35-річний, раніше судимий за крадіжки, місцевий житель. У нього, крім гранати, поліцейські вилучили запал до неї.        
За словами затриманого, боєприпас з запалом він знайшов на вулиці та ніс здавати у поліцію.
Походження боєприпасу та мету його зберігання з’ясують слідчі. 
Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Правопорушнику загрожує до 7 років позбавлення волі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: