Вінничанина визнали найтехнічнішим боксером Всеукраїнського турніру

Вінничанина визнали найтехнічнішим боксером Всеукраїнського турніру

Володимир Кушнір став чемпіоном у престижній ваговій категорії до 91 кг

На традиційному Всеукраїнському турнірі з боксу пам’яті льотчика-космонавта Павла Поповича вінницька збірна стала кращою за кількістю медалей. В активі вінничан золото, чотири срібла і дві бронзи. Молодіжні змагання пройшли у Білій Церкві (Київська область).

«На ринг виходили найсильніші представники 22 областей, серед яких були призери чемпіонатів Європи і світу. До збірної Вінниччини входили представники обласного центру із багатьох клубів і шкіл: ШВСМ, МКДЮСШ «Вінниця», обласної комплексної ДЮСШ, «Золотої рукавички», «Спарти», «Богатиря» і Ліги «Олімпійський резерв». А також один спортсмен із Іллінців Микола Письменний, який виграв бронзову нагороду», – інформує «Вінницька Арена».

Сім медалей у десяти вагових категоріях – гарний доробок. Але в командному заліку Вінниччина – на третій позиції, позаду Київської і Черкаської областей.

17-річний майстер спорту Володимир Кушнір став чемпіоном у престижній ваговій категорії до 91 кг. Він отримав спеціальний приз «За кращу техніку».

В півфіналі Володимир Кушнір бився проти Федора Ткаченка (Київ). Виграв достроково, технічним нокаутом в першому раунді.

Фінал вінничанин відбоксував із іншим столичним спортсменом – Сергієм Жежуком. І також завершив його достроково.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: