Зірковий боксер жартома повідомив, що колега хворий на коронавірус. Того зняли з літака

Зірковий боксер жартома повідомив, що колега хворий на коронавірус. Того зняли з літака
Біллі Джо Сондерс - жартівник та боксер

Жертвою коронавіруса SARS-CoV-2 може стати й здорова людина, якщо декому не вистачає розуму

Пандемія коронавірусу SARS-CoV-2 та пневмонія COVID-19 забрали вже більше 13 000 людських життів, але все одне зенаходяться блазні, які ладні про те тупо жартувати.

Естафету від українського боксера з малоросійським серцем Олександра Усика прийняв ще один топовий боєць - британський боксер Біллі Джо Сондерс.

Він вирішив типу пожартвувати й зетелефонував до авіакомпанії Delta і жартома повідомив, що чемпіон WBA і IBF в першій напівсередній вазі британець Джош Тейлор і його тренер Бен Девісон заражені коронавірусом.

В результаті Тейлор і Девісон були зняті з рейсу. «Дуже добре, Біллі, твій план спрацював. Ми нікуди не летимо, у нас серйозні проблеми. Спасибі тобі за це. Вони сказали, що тут не може бути ніяких жартів. Тепер ми перебуваємо під пильним наглядом, тому що Delta, ****, дуже серйозно до цього ставиться», - заявив Девісон.

Про тупий пранк боксера написало британське видання Mirror.

Зазначимо, що карати Сондерса ніхто не буде, 2 травня цем міг зробити Сауль Альварес у ринзі, але бій через пандемії було скасовано. Ну, хоч гроші пустун не отримає.

Нагадаємо, нині у Великій Британії захворіло вірусної інфекцією більше 5000 осіб, зафіксовано 233 летальні випадки.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: