Вінницькі красуні: хто ж представить регіон на фіналі «Міс Україна»? (фото)

Вінницькі красуні: хто ж представить регіон на фіналі «Міс Україна»? (фото)

Наразі на сайті конкурсу триває голосування за титул Miss Online

Станом на 12 березня 57 вінничанок подали анкети на участь у конкурсі. Серед них як професійні моделі, учасниці конкурсів краси так і дівчата та жінки, які лише мріють про кар’єру моделі.

Конкурс Miss Online – це можливість взяти участь в незалежному онлайн-голосуванні, переможниця якого визначається користувачами сайту missukraine.ua, отримує приз в 50 000 гривень, а також стає учасницею конкурсу «Міс Україна 2018». Безпосередньо на конкурсі визначатимуться три учасниці, які представлятимуть Україну на таких Міжнародних конкурсах як Miss World, Miss Earth, Miss International.

Переможниця конкурсу разом із 49 півфіналістками боротиметься за місце у фіналі, де зберуться 25 найвродливіших дівчат України. Минулого року до півфіналу увійшли дві вінничанки володарка титулу «Міс-Вінниця 2017» Аліна Шамалюк та модель Анна Мельник. Як результат, до фіналу потрапила лише Анна. Традиційно до півфіналу автоматично потрапляють переможниці обласних конкурсів краси, а решту журі обирають за анкетами.

Наразі потрапити відразу до фіналу може одна із учасниць онлайн-голосування, яке триватиме до 12.00 1 серпня. Окрім цього, ще можна заповнити анкету, тому кількість конкурсанток, а можливо і лідерок, змінюватиметься щодня.

Станом на 12 березня у голосуванні лідирує 22-річна Катерина Пономарьова із Рівненської області. Дівчина навчається на факультеті журналістики,  закінчила один рік у Варшавському університеті, зараз планує вступати до Нью-Йорку, де продовжуватиме навчання.

5 років прожила у Варшаві, де навчалась і працювала як фотомодель. Пише, що лююбить фотографуватись, обожнює подорожувати і складати пазли.

П'ять років прожила у Варшаві, де навчалась і працювала як фотомодель. Пише, що лююбить фотографуватись, обожнює подорожувати і складати пазли.

Серед вінничанок лідирує учасниця цьогорічного конкурсу «Міс-Вінниця» Богдана Плотиця.

«Навчаюсь у медичному університеті, адже в майбутньому планую працювати у медицині, обожнюю активний відпочинок, а вільний час люблю проводити за вишивкою, або з цікавою книгою», – пише 19-річна конкурсантка.

Ще одна учасниця цьогорічного «Міс-Вінниця» 22-річна Яна Лісник в онлайн-голосуванні поки не отримала жодного голосу.

«Студентка, люблю подорожувати та дізнаватись щось нове. Шукаю себе в різних захопленнях», – пише Яна у анкеті.

Також з числа фіналісток цьогорічної «Міс Вінниця» є і «Віце-міс Вінниця» Вікторія Сідлецька. На її рахунку поки також нуль голосів.

Для того, аби проголосувати за ту чи іншу конкурсантку, за умовами конкурсу необхідно здійснити благодійну пожертву на лікування 13-річного Болібруха Віталія, у котрого діагностували вроджений порок серця – відкриту артеріальна протоку і невелику дилатація лівого шлуночка серця.

Фото усіх вінницьких учасниць онлайн-голосування Miss Online – дивіться у нашій галереї:

З анкетами учасниць можна ознайомитися тут.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: