Вінницький театр оголосив кастинг акторів для нової постановки

Вінницький театр оголосив кастинг акторів для нової постановки

Для нової постановки театрові потрібні «нові обличчя»

Вінницький аматорський театр «БУ!» шукає акторів для нової постановки. На кастинг, що відбудеться 7 серпня, запрошують усіх охочих спробувати себе в акторській справі.

Кастинг акторів-аматорів розпочнеться о 16:00 за адресою вулиця Мури, 6-а (Будинок Учителя). Спробувати власні сили зможуть кандидати віком від 16 до 40 років.

«Театр «БУ!» – це аматорський театр. Ми ставимо вистави, нещодавно навіть перемогли з однією на конкурсі в День театру у Києві, – розповів Григорій Сиротюк, художній керівник і режисер театру «БУ!», а також актор і режисер Вінницького театру ім. Садовського. – Для нової постановки нам потрібні «нові обличчя»: п’ять акторів та шість актрис. Поки що не можу сказати, що це за постановка, бо якщо не наберемо акторів, це не матиме сенсу».

Режисер зазначив, що кастинг складатиметься з двох частин: співбесіди та невеличкого творчого конкурсу, на якому потрібно буде або зачитати напам’ять вірш чи уривок прози, заспівати або затанцювати – усе це залежатиме від співбесіди. Щоб потрапити на кастинг, потрібно зателефонувати за номером (067) 739 77 04.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: