WhatsApp запустив функцію групових дзвінків

WhatsApp запустив функцію групових дзвінків

У групових відео- та аудіозвінках тепер можуть брати участь до восьми осіб

Щоб скористатися новою функцією групових дзвінків користувачам необхідно оновити програму до останньої версії

У WhatsApp з'явилася нова функція, завдяки якій в групових відео- та аудіодзвінках можуть брати участь до восьми осіб.

Про це повідомляється в блозі компанії.

«Групові дзвінки особливо популярні зараз, і користувачі попросили нас збільшити кількість осіб, які можуть одночасно брати участь в них. Відсьогодні ми подвоюємо кількість учасників групових аудіо - та відео WhatsApp — з чотирьох до восьми», - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, також, що протягом останнього місяця тривалість дзвінків у WhatsApp склала понад 15 мільярдів хвилин на день, що значно перевищує цифри щоденної статистики до початку пандемії.

Щоб скористатися новою функцією групових дзвінків WhatsApp з великою кількістю учасників, всім користувачам необхідно оновити програму до останньої версії, доступною для iPhone та Android.

До відома, на початку лютого стало відомо, що WhatsApp припинив працювати на мільйонах пристроїв у світіТепер WhatsApp підтримує тільки iPhone під управлінням iOS 9 або більш пізньої версії, Android-смартфони під управлінням версії 4.0.3 або більш пізньої, а також деякі телефони з підтримкою KaiOS 2.5.1 або пізнішої версії.

Раніше Facebook відклав запуск додатку для знайомств. Також нагадаємо, що у Facebook пояснили, як боротимуться з фейками про коронавірус

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: