Адвокат: Трамп більше не відповідатиме на запитання спецпрокурора Мюллера

Адвокат: Трамп більше не відповідатиме на запитання спецпрокурора Мюллера
Спецпрокурор США Роберт Мюллер

Захист президента США не хоче, щоб Трамп більше відповідав на запитання спецпрокурора по «російській» справі

Особистий адвокат президента Трампа Руді Джуліані заявив, що глава Білого дому більше не відповідатиме на запитання спецпрокурора Роберта Мюллера, який очолює слідство щодо втручання РФ у вибори президента США.

Про це Джуліані заявив у інтерв'ю The Hill.

На запитання ведучого, чи очікує Джуліані, що Трампу доведеться відповідати на інші запитання спецпрокурора по «російській» справі, він зазначив: «Я думаю, що я чітко зазначив про це десь 10 днів тому – тільки через мій труп, і я ще не помер».

Джуліані мав на увазі його коментарі, озвучені раніше телеканалу Fox News. Тоді він наголосив, що президент зробив «достатньо» для розслідування й заперечив можливість особистого спілкування Трампа зі спецпрокурором.

Однак через два дні після цього, в інтерв'ю виданню Axios, особистий адвокат Трампа пом'якшив свою позицію. Джуліані наголосив, що адвокати Трампа можуть погодитися на додаткові запитання від команди Мюллера і що вони можуть дати «ще кілька відповідей», зазначається в публікації.

До слова, розслідування втручання РФ у американські президентські вибори в 2016 році, яке веде спецпрокурор Роберт Мюллер, обійшлося з квітня по вересень 2018 року в 4,6 млн доларів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: