Американську акторку звинуватили у сексуальній експлуатації жінок

Американську акторку звинуватили у сексуальній експлуатації жінок
Еллісон Мек

Еллісон Мек звинувачують в отриманні грошей за залучення жінок до сексу з 57-річним Кітом Раньєром

Американську акторку Еллісон Мек, відому за ролью Хлої Салліван в серіалі «Таємниці Смолвіля», заарештували за звинуваченням у причетності до сексуальної експлуатації жінок в організації Nxium, що позиціонувала себе як організатор семінарів з саморозвитку. Про це повідомляє Reuters з посиланням на федеральних прокурорів.

На думку слідства, всередині Nxium існувала таємна група, члени якої шантажем примушували жінок до сексу з лідером організації, 57-річним Кітом Раньєром, а також до рабської праці.

Мек ймовірно посідала в ній одне з керівних місць і одержувала від Раньєра гроші за залучення інших жінок в організацію.

Слідство встановило, що для вступу в організацію жінки повинні були надати компрометуючий матеріал на себе і своїх близьких, який потім використовувався Nxium для примусу їх до сексу і роботи.

Окрім цього, жінкам також ставили клеймо, випалюючи ініціали Раньера. Всього в організації було близько 50 жінок.

Мек не визнала себе винною. Слухання щодо призначенням їй застави пройде в понеділок.

Нагадаємо, американська газета The New York Times та журнал New Yorker отримали премію Пулітцера за текст про сексуальні домагання у Голлівуді та звинувачення щодо продюсера Харві Вайнштейна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: