Дворазовий чемпіон США з фігурного катання скоїв самогубство

Дворазовий чемпіон США з фігурного катання скоїв самогубство
 Асоціації фігурного катання США повідомляють, що приголомшені новиною

Кафліна звинуватили у застосуванні фізичного насильства щодо інших спортсменів

У США покінчив життя самогубством дворазовий чемпіон Америки з фігурного катання Джон Кафлін, якого у грудні відсторонили від спорту. Про це пише Usatoday.

«Мій чудовий, сильний, дивно милосердний брат Джон Кафлін наклав на себе руки. У мене немає слів», - написала сестра спортсмена у Facebook.

В Асоціації фігурного катання США повідомляють, що приголомшені новиною про смерть дворазового чемпіона Америки в парному катанні Джона Кафліна.

«Ми щиро і глибоко співчуваємо його батькові Майку, сестрі Анжелі і іншим членам його сім'ї», - йдеться в повідомленні організації в Twitter.

Зазначають, що 33-річний Кафлін був учасником змагань з фігурного катання і кочував по всій країні в якості тренера, телевізійного коментатора і висхідної зірки як в USFS, так і в Міжнародному союзі ковзанярських видів спорту. 17 грудня його право на участь у спорті було обмежене SafeSport до остаточного вирішення питання, що стосується обвинувачень щодо спортсмена. Наступного дня Кафлін пішов у відставку як менеджер з брендів США для John Wilson Blades.

Кафліна звинуватили у застосуванні фізичного насильства щодо інших спортсменів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: