Головний телеканал Кремля осоромився через назви населених пунктів Курщини

Головний телеканал Кремля осоромився через назви населених пунктів Курщини
фото: скріншот

Журналісти назвали Большесолдатський та Льговський райони відповідно – Божествено-Солдатським та Львовським

Після зашквару російських журналістів із трансляцією у прямому ефірі пересування військової техніки у Курській області, на головному рупорі Кремля – «Першому каналі» тепер переплутали назви населених пунктів Курщини. 

Зокрема під час трансляції наради російського диктатора Володимира Путіна із губернатором регіону Олексієм Смирновим у текстовому повідомленні на екранні журналісти назвали Большесолдатський та Льговський райони відповідно – Божествено-Солдатським та Львовським. 

Як повідомлялося, російське телебачення передає у прямому ефірі інформацію про ситуацію у Курській області, а також показує із привʼязкою до місцевості рух колон з ворожою технікою. Увагу на це звернули російські пабліки. Там забили на сполох, що російські журналісти власними сюжетами підказують українським силам, у якому напрямку їм рухатися і скільки техніки у ворога. 

Також повідомляється, що Федеральна служба безпеки вже почала затримувати жителів Курської області за те, що вони знімали на відео розгром російських військ. 

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: