ЄС може ввести санкції проти Угорщини

ЄС може ввести санкції проти Угорщини
У Брюсселі незадоволені рішеннями влади Угорщини

Угорська влада ухвалила антидемократичні закони, вважає Брюссель

Європейський союз може застосувати санкції проти Угорщини за ухвалення законів проти розвитку громадянського суспільства.

Про це в ефірі «Прямого» повідомив народний депутат України (фракція Блок Петра Порошенка) Володимир Ар'єв.

«В Угорщини дуже серйозні проблеми всередині Євросоюзу, з Брюсселем. Через дуже антидемократичні закони, які ухвалила угорська влада, зокрема, проти громадянського суспільства, проти університету Сороса, громадських організацій і не тільки. Зараз ЄС стоїть на шляху до запровадження санкцій проти Угорщини», - сказав нардеп.

Він зазначив, що Україна має скористатися ситуацією.

«Ми маємо максимально посилити роботу з Євросоюзом і НАТО для того, щоб відповідний фідбек уже йшов від нас. Щоб з ними (Угорщиною. - Ред.) розмовляли їхні партнери, якими вони прикриваються», - вважає Ар'єв.

Нагадаємо, 15 листопада прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що домовленості з чинним політичним керівництвом України для Будапешта не є можливими. Він також сказав, що Україна є країною, яка «не має осяжної перспективи вступу до НАТО чи до ЄС».

Польща не підтримує винесення Угорщиною двосторонніх питань з Україною на глобальний рівень стратегічної співпраці в рамках НАТО.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: