Кількість жертв обвалення будинку в Магнітогорську зросла до 38

Кількість жертв обвалення будинку в Магнітогорську зросла до 38
Розібрано близько двох третин завалів на місці вибуху і обвалення під'їзду

З-під завалів дістали тіло жінки

З-під завалів під'їзду житлового будинку в Магнітогорську рятувальники витягли жінку, вона стала 38-ю жертвою трагедії. Про це повідомили в прес-службі МНС Росії.

«З-під завалів витягнуто тіло жінки, число загиблих на даний момент складає 38», - сказав ТАСС представник МНС.

Рятувальники продовжують розбирати завали, ведеться пошук трьох людей, чия доля не встановлена.

Розібрано близько двох третин завалів на місці вибуху і обвалення під'їзду. Роботи ведуться з обережністю, оскільки зберігається ризик обвалу уцілілих після вибуху конструкцій.

У прес-службі уряду Челябінської області повідомили, що виплати сім'ям загиблих і постраждалим під час обвалення під'їзду почнуться вже в четвер, громадяни отримають індивідуальне запрошення. Раніше повідомлялося, що губернатор області Борис Дубровський затвердив розміри матеріальної допомоги, яку надасть регіональний уряд. 1 млн рублів - членам сімей громадян, які загинули в результаті НС; 400 тис. рублів - громадянам, які отримали в результаті НС тяжку або середньої тяжкості шкоду здоров'ю; 200 тис. рублів - громадянам, які отримали в результаті НС легку шкоду здоров'ю.

Нагадаємо, в ніч на 31 грудня місті Магнітогорськ в Росії стався вибух у 10-поверховому житловому будинку, внаслідок чого обвалився під'їзд. Попередньо причиною вибуху називають витік газу. Повністю зруйновано 26 квартир, де проживали 46 осіб.

Наступного дня, ввечері 1 січня приблизно у 3 кілометрах від будинку, у якому від вибуху газу обвалився під’їзд, вибухнула маршрутка. В результаті загинули три людини. Деякі російські ЗМІ пов'язують вибухи маршрутки і вибух у будинку. Мовляв, це можуть бути теракти. Проте влада це заперечує.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: