Кіпр у червні відновить авіасполучення

Кіпр у червні відновить авіасполучення
Разом з аеропортами запрацюють на прийняття круїзних суден також і порти

Влада Кіпру планує відновити роботу аеропортів з 9 червня

Влада Кіпру 9 червня відновить роботу аеропортів та дозволить посадку пасажирських літаків, що були заборонені у березні для боротьби з пандемією COVID-19. Про це пише Xinhua з посиланням на міністра охорони здоров’я Кіпру Константіноса Іоаноу.

За його словами, разом з аеропортами запрацюють на прийняття круїзних суден також і порти.

Іоаноу нагадав, що саме на 9 червня припадає початок третьої фази скасування обмежень, запроваджених для боротьби з COVID-19, тож у цей день повноцінну роботу відновлять також ресторани та кафе.

«Міністр додав, що запрацюють і готелі, а це значить, що їм дозволять приймати туристів, яких пускатимуть до країни за умов дотримання засторог для непоширення коронавірусу», - йдеться у матеріалі. 

Зазначається, що завершальна четверта стадія скасування обмежень запланована у країні на 14 липня, коли запрацюють кінотеатри та казино, а також будуть дозволені концерти й фестивалі.

Нагадаємо: туризм дуже важливий для економіки Кіпру, оскільки разом із подорожами забезпечує близько чверті національного ВВП.

Як повідомлялося, Кіпр пом’якшить карантин з наступного тижня.

До відома, за минулу добу у світі діагностували 86 037 випадків захворювання на коронавірус. Це на 9000 випадків більше ніж 29 квітня. Зокрема, у США 29 567, Росії, 7400 Франції 17 164, Туреччині 4801, Великій Британії 4617, Іспанії 4289 нових випадків захворювання на коронавірус. Станом на ранок 1 травня у світі зафіксовано 3 млн 256 тис. 846 хворих на Covid-19.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: