Найсмертельніші в історії пожежі в Каліфорнії: загинули 63 людини, пропали безвісти більше 600

Найсмертельніші в історії пожежі в Каліфорнії: загинули 63 людини, пропали безвісти більше 600
Майже всі тіла були знайдені в районі міста Парадайс

Рятувальники виявили ще сім тіл

У результаті спустошливих лісових пожеж в американському штаті Каліфорнія списки зниклих безвісти збільшилися до 631 людини. Про це повідомив у четвер, 15 листопада, шериф Корі Хоні. Раніше місцева влада заявляла про двічі меншу кількість безвісти зниклих.

У той же час рятувальники виявили ще сім тіл. Таким чином офіційна загальна кількість жертв пожеж в штаті досягла 63 осіб. Майже всі тіла були знайдені в районі міста Парадайс на півночі Каліфорнії. Ще кілька людей загинули у прибережному місті Малібу.

Нинішні пожежі, які вирують з 8 листопада, спричинили найбільшу кількість жертв за всю історію Каліфорнії. Згоріли сотні квадратних кілометрів лісу, знищена значна частина території національних парків і заповідних зон, зруйновані тисячі будинків, евакуйовані сотні тисяч людей. Побороти стихію як і раніше не вдається: влада штату вважають, що на гасіння вогню може знадобитися три тижні. 12 листопада президент США Дональд Трамп оголосив Каліфорнію зоною великого стихійного лиха.

Раніше повідомлялося про 48 загиблих, ще 228 осіб значилися зниклими безвісти.

Зазначимо, президент США Дональд Трамп звинуватив лісові господарства в Каліфорнії у недбалій роботі, через що, за його словами, стихійні пожежі забирають багато життів і завдають великих збитків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: