Новий тренд під час карантину: жінки почали виносити сміття у вечірніх платтях

Новий тренд під час карантину: жінки почали виносити сміття у вечірніх платтях

Британська телеведуча Аманда Холден вносить сміття у вечірній сукні

Фото: Daily Mail

Карантин не завадив одягнути нову сукню

Під час карантину жінки у світі почали  виносити сміття у вечірніх платтях.

Відповідні фото оприлюднені у закритій Facebook-спільноті Put Your Bins Out in Your Ballgown ( «Винось сміття в бальній сукні»), повідомляє Daily Mail.

Засновниця групи, в яку вже увійшли понад 12 тисяч осіб, Енджі Емріс-Джонс (Angie Emrys-Jones) розповіла історію появи групи: вона купила вечірнє плаття, однак через карантин не змогла одягнути  його на запланований захід. Одягнувши обновку, Енджі винесла сміття і поділилася фото зі своїми друзями, які підтримали її ідею.

Тренд став популярним після того, як в ньому взяла участь британська телеведуча Аманда Холден (Amanda Holden). На розміщеному в її Instagram-акаунті ролику вона везе сміттєвий бак в рожевій сукні максі і бежевих босоніжках на підборах. В описі під відео, яке переглянули понад 497 тисяч осіб, вона додала хештеги #BallgownBinsOut і #GlamForYourBinman.

Комік Алан Карр (Alan Carr) опублікував ролик, в якому він вивозить сміттєвий бак в блискучому комбінезоні і помаранчевій перуці.

Комік Алан Карр вивозить сміття Комік Алан Карр вивозить сміття

 У березні замкнені через карантин  в будинку жінки вирішили провести карантин у весільних сукнях і описали відчуття. Тренд задала одна з користувачок Twitter Кертіс Сіттенфельд, виклавши знімок, на якому вона сидить за обідом в білому весільному вбранні. Її пост став вірусним і набрав більше 240 тисяч лайків. Інші дами надихнулися її знімком і теж почали вбиратися в весільні сукні в самоізоляції.

Кертіс СіттенфельдКертіс Сіттенфельд

Нагадаємо, станом на ранок 7 квітня в усьому світі коронавірусною інфекцією заразилося 1 347 892 особи. Про це свідчать дані американського Університету Джонса Гопкінса, який відстежує поширення вірусу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: