Після великої пожежі у Росії зникли 17 людей

Після великої пожежі у Росії зникли 17 людей

Вже відомо, що в пожежі загинули п’ятеро людей

Сімнадцять людей зникли безвісти під час пожежі в торгово-розважальному центрі «Зимова вишня» в Кемеровому (Кемеровська область, Росія). Про це повідомляє Ріа Новини з посиланням на джерело в екстрених службах регіону.

«До психологів, які працюють на місці пожежі, звернулися жителі Кемерового, які не можуть зв'язатися зі своїми рідними та близькими. Йдеться про 17 людей, які могли опинитися в ТЦ під час пожежі. Можливо, когось із них евакуювали або відвезли в лікарню , інформація уточнюється», - сказав співрозмовник агентства.

Раніше Слідчий комітет РФ повідомив про загибель п'яти осіб, серед них одного неповнолітнього, ще 30 постраждали. Всього рятувальники евакуювали понад 100 відвідувачів.

За інформацією екстрених служб, вогнище спалаху знаходиться на верхньому поверсі. Там розташовані кілька кінозалів, дитячі ігрові майданчики з атракціонами і контактний зоопарк. Площа пожежі досягла півтори тисячі квадратних метрів, його вдалося частково локалізувати. У деяких приміщеннях обрушилися перекриття.

Водночас у пабліках Кемерового розповсюджується інформація, що загиблих може бути значно більше.

Раніше повідомлялося, що через пожежу у торгово-розважальному центрі «Зимова вишня» в Кемеровому загинули четверо дітей, потім з’явилася інформація, що загиблі - троє дітей та жінка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: