Путін про авіакатастрофу під Смоленськом: Ми туди бомбу не підкладали

Путін про авіакатастрофу під Смоленськом: Ми туди бомбу не підкладали

Президент РФ попередив, що загострення цієї проблеми з боку Польщі — лише на шкоду їй самій

Журналіст польського видання TVN Анджей Зауха на щорічній підсумковій прес-конференції президента Росії Володимира Путіна зазначив: в Польщі міцнішають чутки про те, що катастрофу під Смоленськом спровокували росіяни.

«Ми просто втомилися від подібного блефу, — сказав у відповідь Путін. — Якщо, за вашою версією, на борту були вибухи, то звідки літак злетів? З Москви або з Варшави? Значить, там їх і поклали (вибухові пристрої). Шукайте у себе тоді».

За словами Путіна, вибухів на борту не було. «Це ж вивчено експертами і з польської, і з російської сторони», — пояснив він.

«Не потрібно нічого вигадувати. Якщо є проблема і трагедія, треба ставитися до цього відповідно, і не будувати тут якихось політичних домислів. Навіщо? Ви хочете додатково загострити російсько-польські відносини? Заради того, щоб підняти якісь політичні рейтинги?» — коментує слова польського журналіста  президент РФ.

Путін підкреслив, що зациклення на цій проблемі — контрпродуктивне, і загострення на цьому фоні російсько-польських відносин буде на шкоду самій Польщі. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: