Трамп назвав затримання свого екс-радника Стоуна «полюванням на відьом»

Трамп назвав затримання свого екс-радника Стоуна «полюванням на відьом»
Співробітники ФБР затримали Стоуна в його власному будинку у п'ятницю на світанку

Трамп припустив, що телеканал CNN заздалегідь поінформували про арешт

Президент США Дональд Трамп звинуватив ФБР у жорстокому поводженні з його давнім соратником Роджером Стоуном під час затримання у Флориді..

Співробітники ФБР затримали Стоуна в його власному будинку у п'ятницю на світанку. У затриманні брали участь близько десяти озброєних агентів в бронежилетах. Ексклюзивне відео операції опублікував ненависний Трампу телеканал CNN.

«Найбільше полювання на відьом в історії нашої країни! Не було змови! До прикордонних койотів (так називають провідників через кордон з Мексикою, ред),торговців наркотиками та торговців людьми ставляться краще», - написав Трамп в Twitter.

Він також припустив, що телеканал CNN заздалегідь поінформували про арешт. «Хто попередив CNN, щоб вони були там?» - додав Трамп.

Як відомо, у п'ятницю, 25 січня, колишнього політичного радника американського президента Дональда Трампа Роджера Стоуна затримали у Флориді. Його звинуватили за семи пунктами в межах розслідування втручання Росії у вибори президента США в 2016 році.

Також Стоуна звинувачують у фальсифікації свідчень і створенні перешкод у наданні правдивих свідчень іншою людиною.

Ввечері суд звільнив екс-радника Трампа Стоуна під заставу в 250 тис. доларів. Також суд заборонив Стоуну виїжджати за межі трьох штатів: Флориди, Нью-Йорка і Вірджинії

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: