У 31 провінції Туреччини запроваджують комендантську годину

У 31 провінції Туреччини запроваджують комендантську годину
Обмеження діятимуть у зв'язку з епідемією коронавірусу

Комендантська година у Туреччині почнеться з 0:00 суботи і триватиме до 24:00 вівторка

Влада Туреччини запроваджує у 31 провінції країни чотириденну комендантську годину – із 16 до 19 травня – у зв'язку з епідемією коронавірусу Covid-19.

Про це сказав президент країни Реджеп Таїп Ердоган у телезверненні до нації в понеділок, 11 травня

«Із 16 по 19 травня знову вводиться комендантська година. Вона почнеться з 0:00 суботи і триватиме до 24:00 вівторка», - оголосив Ердоган.

Він зазначив, що для дев'яти турецьких провінцій (Адана, Діярбакир, Мардін, Трабзон, Орду, Денізлі, Кахраманмараш, Шанлиурфа, Текирдаг) знімається заборона на в'їзд і виїзд, при цьому вона зберігається у 16 провінціях, зокрема в Анкарі та Стамбулі.

Зазначимо, що число виявлених випадків коронавірусу в Туреччині зросло за добу більш ніж на 1,5 тисячі, померли 47 пацієнтів. Загальна кількість заражених перевищила 138 тисяч, а померлих - досягла 3786.

Раніше в 31 провінції Туреччини, в тому числі в Анкарі, Стамбулі, Антальї запроваджувалася комендантська година 11-12 та 18-19 квітня.

Також на минулі вихідні влада Туреччини знову запровадила в низці регіонів комендантську годину

Раніше була введена комендантська година, яка забороняла особам молодше 20 років залишати будинок. В разі термінової необхідності, вони мали право вийти на вулицю.

Також на 15 днів заборонений в'їзд і виїзд транспортних засобів з 31 провінції, в тому числі зі Стамбула.

Мешканці зобов'язані носити захисні маски в місцях скупчення людей, у тому числі в супермаркетах, на ринках і робочих місцях.

6 квітня президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган ввів заборону на продаж медичних масок в країні. Громадяни зможуть отримати засоби захисту, не сплачуючи за них.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: