У російських школах можуть запровадити розповіді про шкоду від онанізму

У російських школах можуть запровадити розповіді про шкоду від онанізму
Російський депутат викрив онанізм у шкоді і хоче про це поговорити зі школярами

Депутат РФ впевнений, що говорити про шкоду онанізму можна у Петербурзі, а от у мусульманській республіці не зрозуміють

Депутат Держдуми РФ, колишній головний санітарний лікар Росії Геннадій Онищенко запропонував розповідати школярам на уроках статевої грамотності про шкоду мастурбації. На його думку, інформація з інтернету провокує підлітків, боротися з цим слід на рівні школи.

«Інтернет сьогодні не тільки вузький щодо мастурбації, онанізму, він розбещує за всіма параметрами. Ця тема дуже делікатна. Проблема об'єктивна, вона полягає в тому, що дозрівання дітей настає досить рано, і далі з'являються великі ножиці між їх статевим дозріванням і можливістю офіційно вступати в контакти міжстатеві», - пояснив він російській радіостанції.

Онищенко вважає, що розповідати про шкоду онанізму в школах варто, перш за все, в «гіперурбанізірованних» регіонах.

«Якщо ми почнемо цю розмову в нашій мусульманській республіці, нас просто з вами не зрозуміють, м'яко кажучи. Що стосується великих гіперурбанізірованних регіонів, Пітер, наприклад, де до цього питання досить фривольно відносяться, той тут цим можна займатися», - уточнив він.

Нагадаємо, намісник Успенської Києво-Печерської лаври, митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павло (Лебідь) вірить, що на території колишнього Радянського Союзу існують відкриті Сполученими Штатами лабораторії, в яких комах, зокрема, комарів заражають хворобами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: