У Швеції зафіксували найбільшу за три тижні смертність від Covid-19

У Швеції зафіксували найбільшу за три тижні смертність від Covid-19
Уряд Швеції планує додатково найняти співробітників для центрів догляду за літніми людьми, які найбільше страждають від впливу вірусу

За добу у Швеції померли 147 осіб

У Швеції зафіксовано рекордну кількість летальних випадків від Covid-19 протягом доби – 147, це найбільша кількість протягом трьох тижнів.

Про це пише Daily Mail.

«У Швеції зафіксували найбільшу кількість смертей внаслідок пандемії коронавірусної хвороби протягом трьох тижнів, протягом доби зареєстрували 147 летальних випадків», - йдеться у повідомленні.

Смертність від коронавірусної хвороби у Швеції коливалась протягом останнього тижня, різко знизившись перед значним сплеском нових смертей сьогодні. 10 травня в країні було зареєстровано лише п’ять нових летальних випадків та 348 нових випадків захворювання, невдовзі показники смертності та захворюваності знову почали зростати.

Уряд країни планує додатково найняти співробітників для центрів догляду за літніми людьми, які найбільше страждають від впливу вірусу.

До слова, у всіх країнах Африки зафіксували коронавірус.

Нагадаємо, станом на 13 травня в Україні зафіксовано 402 нових випадків захворювання на Covid-19. Загалом від початку пандемії на коронавірус в Україні захворіло 16425 людей. Одужали за весь час 3716 пацієнтів, померли - 439 хворих. Серед померлих переважають особи віком від 50-ти років (86%).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: