У Сибіру масово евакуйовують школи, лікарні та житлові будинки через дзвінки про замінування

У Сибіру масово евакуйовують школи, лікарні та житлові будинки через дзвінки про замінування
До сьогодні інформація про закладену вибухівку не підтвердилася

Телефонні дзвінки про масові мінування почалися надходити у різних містах Сибіру ще з 22 січня

У регіонах Сибіру надходять дзвінки про закладені вибухові пристрої в школах, лікарнях і житлових будинках. Про це повідомляє «Сибір.Реалії».

Співробітники спеціальних служб проводять евакуацію і перевіряють приміщення. Понад десяток дзвінків надійшло у Республіці Хакасія.

Невідомі повідомляють про нібито мінування шкіл і лікарень. У Новосибірську агентству стало відомо про нібито замінування чотирьох лікарень.

У Томській області повідомлення про замінування отримали ряд установ соціальної сфери Томська.

У Новосибірську агентству стало відомо про нібито мінування чотирьох лікарень. Пізніше стало відомо, що евакуювали також дитячі садки, школи та бізнес-центри.

В Алтайському краї перевіряють дані про закладені бомби в школах. Сигнали надійшли з освітніх установ Барнаула і Новоалтайська.

В Омську сьогодні евакуювали персонал і учнів 10 шкіл, а також співробітників і відвідувачів діагностичного центру по вулиці Іллінська і департаменту освіти. Є повідомлення про евакуацію людей з лікарень. Листи з повідомленнями про нібито закладені бомби прийшли, за даними місцевих ЗМІ, на електронну пошту установ о 8:30 ранку.

У Красноярську також проходять евакуації, пов'язані з повідомленнями про мінування. Було евакуйовано 14 шкіл. «Евакуювали лікарню №20. Очевидці розповідають, що бабусям-пацієнткам доводиться стояти в ковдрах, щоб не здохнути. Ще подібна інформація була в поліклініці №4», - повідомляють місцеві ЗМІ.

За даними видання «Новини Гірського Алтаю», в місті 14 організацій отримали електронні листи про мінування будівель. Всі повідомлення виявилися помилковими, перевірка не виявила вибухових пристроїв.

Хвиля повідомлень про мінування почалася 22 січня на Камчатці. 23 числа тривожні дзвінки надходили у Владивостоці, 24 січня інформація про закладені вибухові пристрої стосувалася Сахаліну і Хабаровська. Всі повідомлення про вибухові пристрої виявилися помилковими.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: