У США ученицю початкової школи заарештували за дитячу порнографію

У США ученицю початкової школи заарештували за дитячу порнографію

Школярка надіслала другу свою оголену фотографію. Приятель дівчини розіслав знімок іншим учням і його теж заарештували

Двох учнів початкової школи Bonne Ecole в Луїзіані заарештували за розповсюдження дитячої порнографії. Згідно з інформацією місцевої поліції, школярка сама надіслала свої оголені фотографії другу, який розіслав їх «багатьом іншим учням школи» за допомогою Snapchat.

Дівчину і її друга затримали після того, як керівництву школи хтось повідомив, що в учня є оголені фотографії однієї з дівчаток. За даними слідчих, школярка сама надіслала свої знімки одному з хлопчиків у Snapchat. Він зробив скріншоти її повідомлень і переслав їх іншим учням. Затриманих учнів відпустили, коли за ними прийшли батьки.

«Більшість дітей не в курсі, але розсилка оголених фотографій себе - це злочин. Неповнолітні пересилають і діляться голими фотографіями самих себе досить часто. Батькам потрібно провести розмови з дітьми про серйозність і довгострокові наслідки пересилання оголених знімків», - заявив начальник поліції міста Слайделл Ренді Фендел.

Фендел також закликав батьків стежити за тим, що роблять їхні діти в соцмережах. Він зазначив, що необхідно вивчити їх смартфони і дізнатися, які програми встановлені і навіщо.

У школі не уточнили вік затриманих учнів, але в Bonne Ecole діти вчаться від дошкільного віку (5 років) до шостого класу (11-12 років). Поки неясно, яка відповідальність чекає дівчинку і її приятеля.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: