Українців закликають найближчим часом не їхати до Нігерії через небезпечну лихоманку

Українців закликають найближчим часом не їхати до Нігерії через небезпечну лихоманку

У Нігерії спалахнула епідеміїя лихоманки Ласса

Міністерство закордонних справ України рекомендує громадянам України утриматися від поїздок у Нігерію у зв'язку з епідемією лихоманки. Про це сказано в повідомленні департаменту консульської служби МЗС.

«У зв'язку зі спалахом у Нігерії епідемії лихоманки Ласса, гострого інфекційного захворювання із групи вірусних геморагічних лихоманок, Міністерство закордонних справ України рекомендує громадянам України, які подорожують у Федеративну Республіку Нігерія, утриматися від відвідування штатів Едо, Ондо, Ебоні, Плато, Тараба, Баучі, Насарава, Анамбра, Бенуа, Когі, Імо, Лагос, Дельта, Осун, Ріверс, Гомбе, Екіті, Кадуна, Абіа та Федеральної столичної території Абуджа, де зафіксовані випадки захворювання», - сказано в ньому.

Центр із контролю захворювань Нігерії інформує, що з 1 січня по 8 квітня в країні зафіксовано 1 781 випадок підозри на захворювання, з яких 408 підтвердилися, 101 - з летальним результатом.

Подорожуючим у Нігерію наполегливо рекомендується уникати відвідування згаданих провінцій, а інші провінції відвідувати тільки у разі нагальної потреби.

Під час перебування в Нігерії у разі виникнення підозри на захворювання необхідно негайно звертатися в найближчу медичну установу і Центр із контролю захворювань Нігерії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: