В Австралії коронавірус іде на спад, планові медичні операції відновлять

В Австралії коронавірус іде на спад, планові медичні операції відновлять

В Австралії скасують заборону на проведення планових медичних операцій

Темпи зростання захворювання на коронавірус в Австралії сповільнилися

Австралія упродовж декількох днів скасує заборону на операції та інші медичні послуги, якщо поширення коронавірусу продовжить сповільнюватися. Про це повідомляє Daily Mail.

Зазначають, що планові медичні операції припинили наприкінці березня через те, що потрібно було багато ліжок для пацієнтів з коронавірусом. Залишили тільки екстрені операції.

Зараз рівень зараження Covid-19 в Австралії знижується, а число нових випадків  нижче одного відсотка. За останні 24 години є 53 підтверджених випадки.

«Темпи зростання нових випадків були нижче одного відсотка протягом семи днів поспіль, і це важливе національне досягнення. Це означає, що тепер у нас є стійке і справжнє вирівнювання кривої захворювань на коронавірус», – заявив федеральний міністр охорони здоров'я Австралії  Грег Хант.

Міністр зазначив, що  у вівторок обговорять можливість відновлення деяких планових операцій.

Нагадаємо, станом на ранок 19 квітня у світі підтверджено 2 332 391 випадків коронавірусної хвороби Covid-19, з них 160 783 летальних, 599 997 особа одужала.

Станом на 9:00 18 квітня в Україні 5106 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, з них 133 летальні, 275 пацієнтів одужали

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: