Віце-президент США після критики у ЗМІ почав носити маску

Віце-президент США після критики у ЗМІ почав носити маску
Віце-президент США Майк Пенс (ліворуч) став користуватися захисною маскою

Раніше Майк Пенс пояснював відсутність захисного засобу тим, що він не заражений коронавірусом

Віце-президент США Майк Пенс почав користуватися тканинною маскою, рекомендованою на час пандемії коронавірусу.

Про це свідчить відео, розміщене телекомпанією NBC 30 квітня.

У четвер Пенс відвідав спільне підприємство General Motors і Ventec Life Systems з виготовлення апаратів штучної вентиляції легенів у штаті Індіана. Віце-президент і всі присутні були в масках.

Минулого тижня під час відвідин клініки у штаті Міннесота Пенс не закрив обличчя маскою. У бесіді із журналістами він пояснив відсутність захисного засобу тим, що він  не заражений коронавірусом.

Провідні американські ЗМІ вже встигли розкритикувати віце-президента за те, що він подає поганий приклад громадянам країни.

До слова, на початку квітня президент США Дональд Трамп заявив, що він не має наміру носити медичну маску для захисту від коронавірусу так як це не відповідає його статусу американського лідера.

Тоді ж Центри з контролю і профілактиці захворювань США рекомендували американцям носити для захисту від коронавірусу тканинні немедичні маски. Як відзначав Трамп, ця рекомендація носить добровільний характер. Американський президент говорив про те, що медичні маски повинні використовуватися медиками, які старанно працюють з інфікованими пацієнтами.

Крім того, журналістів Білого дому зобов'язали здавати експрес-тести перед відвідуванням брифінгів американського президента.

Раніше повідомлялося, що кількість жертв коронавірусу в США перевищила втрати у В'єтнамській війні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: