Вірменія показала наслідки ракетних обстрілів Нагорного Карабаху

Вірменія показала наслідки ракетних обстрілів Нагорного Карабаху
Фото Фейсбук

Артилерійські обстріли Степанакерта тривають вже не перший день

За повідомленнями журналістів, ранком суботи, 3 жовтня 2020 року, азербайджанська сторона поновила ракетні удари по місту Степанакерт (Степанакерт – азербайджанська назва Ханкенді, місто, яке вірменська сторона називає «столицею» Нагірного Карабаху).

«Об 11:00 годині (10:00 за Києвом), Азербайджан відновив обстріл Степанакерта. Населення на цей час у сховищах. Повітряна тривога звучить безперервно», – зазначає Kavkaz-Uzel.eu.

За даними керівництва »Нагірно-Карабаської Республіки», кількість жертв серед мирних жителів з 27 вересня на 2 жовтня склало 11 осіб, поранено близько 78. Але це без врахування сьогоднішніх ймовірних втрат з-поміж цивільних осіб.

Окрім того, ранком 3 жовтня, інфоцентр місцевої «влади» Степанакерта, оприлюднив світлини Давида Каграманяна, підписані як «наслідки обстрілу міста», передає News.am.

Разом з тим, коли було зроблено ці фото, не зазначається.

Артилерійські обстріли Степанакерта, у т.ч. реактивними системами залпового вогню, як наголошують місцеві та іноземні інформресурси, тривають вже не перший день.

Нагадаємо, Азербайджан назвав конфлікт з Вірменією вітчизняною війною.

Як повідомлялося, Азербайджан оголосив про часткову мобілізацію.

Також Азербайджан заявив про понад 550 убитих вірменських військових.

27 вересня на Кавказі чергове загострення вірмено-азербайджанського конфлікту в Нагірному Карабасі. Збройні сили Вірменії продовжують обстріли азербайджанських прикордонників. Конфлікт між двома країнами триває з 1988 року, коли населена переважно вірменами Нагірно-карабаська автономна область заявила про вихід з Азербайджанської РСР.

Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерреш надзвичайно стурбований загостренням конфлікту між Вірменією та Азербайджаном. Генсек планує провести переговори з представниками Баку і Єреваном щодо врегулювання ситуації.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: