«Вже місяць не виходить на зв'язок». Зник відомий російський співак (Оновлено)

«Вже місяць не виходить на зв'язок». Зник відомий російський співак (Оновлено)
Андрій Губін понад місяця не виходив на зв'язок

За інформацією агента, він не може додзвонитися до музиканта вже понад місяця і переживає за нього

Продюсер російського співака Андрія Губіна Тимур Ващишин заявив про те, що виконавець зник і не виходив на зв'язок більше ніж місяць. Його слова наводить П'ятий канал.

Так, за інформацією агента, він не може додзвонитися до музиканта вже більше ніж місяць і переживає за нього. При цьому Ващишин зазначив, що раніше вже бували моменти, коли він пропадав, тому поки ніхто не панікує.

Продюсер також додав, що зараз Губіна «немає вже довго», і розповів, що друзі і батьки ще не зверталися в поліцію із заявою про зникнення, оскільки сподіваються, що виконавець сам з ними зв'яжеться.

Раніше в жовтні Ващишин пояснив зникнення музиканта, який з липня не з'являвся на публіці. За його словами, Губін не хоче ні з ким спілкуватися і «хоче просто відпочити». Він додав, що продовжує спілкуватися і контактувати зі співаком, проте запис його нового альбому поки припинений.

У грудні 2019 року Тимур Ващишин оголосив про намір Андрія Губіна повернутися на сцену і відновити концертну діяльність. Продюсер зазначив, що співак збирається випускати нові пісні і влаштувати гастролі, проте подробиць розкривати не став.

Андрій Губін був зіркою 1990-х, одними з найпопулярніших були його пісні «Хлопчик-бродяга», «Мила моя», «Зима-холода». З екранів він пропав в середині нульових.

Вже за кілька годин стало відомо, що співак відпочиває в Єгипті.

Як розповів виданню близький друг Губіна, бізнесмен Володимир Бурмяков, співак зараз відпочиває в Єгипті. За його словами, виконавець полетів в арабську республіку відразу ж, як тільки відкрилися кордони. Бурмяков запевнив, що спілкувався з одним три дні тому, у нього все в порядку і повертатися поки в Росію він не планує.

«Дзвонить мені сам, коли йому хочеться поговорити, листування він не любить», – додав бізнесмен.

Видання зазначає, що московський номер Губіна дійсно не активний з 10 вересня, коли він останній раз заходив в месенджери. Журналісти припустили, що в Єгипті він користується місцевим номером, з якого і виходить на зв'язок з близькими.

Про зникнення Губіна раніше повідомив його продюсер, який заявив, що артист не виходив з ним на зв'язок вже понад місяць. При цьому агент співака зазначив, що раніше вже бували моменти, коли він пропадав, тому поки ніхто не панікує.

Нагадаємо, що у Мінську зник відомий білоруський поет.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: