З продюсера Вайнштейна зняли частину обвинувачень

З продюсера Вайнштейна зняли частину обвинувачень

Продюсера Вайнштейна звинувачують у зґвалтуванні понад 70 жінок

З американського продюсера Гарві Вайнштейна, якого понад 70 жінок звинуватили у зґвалтуванні, зняли частину обвинувачень.

За даними видання, йдеться про звинувачення з боку акторки Люсі Еванс. Раніше вона заявила, що в 2004 році Вайнштейн змусив її вступити з ним в інтимні стосунки під час зустрічі щодо ролі Еванс в одному з фільмів.

Помічник окружного прокурора Мангеттена Джоан Іллуцці-Орбон під час судового засідання повідомив судді, що прокурори не проти зняти це обвинувачення з Вайнштейна через обставини, що ставлять під сумнів заяву Еванс. Після засідання Іллуцці-Орбон допустив, що актрису можуть притягнути до відповідальності за лжесвідчення.

Зазначається, що у цій справі проти продюсера обвинувачем крім Еванс виступають ще дві особи, їхні обвинувачення залишаються в силі.

Нагадаємо, продюсера Вайнштейна звинувачують у зґвалтуванні понад 70 жінок. У разі доведення провини, йому загрожує до 25 років позбавлення волі.

Хвиля звинувачень у сексуальних домаганнях почалася після публікації New York Times про домагання з боку голлівудського продюсера Харві Вайнштейна.

Зокрема, продюсера звинуватили акторки Анджеліна Джолі й Гвінет Пелтроу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: