Занадто галасували під час карантину. Роздратований росіянин розстріляв п’ятьох осіб (відео)

Занадто галасували під час карантину. Роздратований росіянин розстріляв п’ятьох осіб (відео)
Скріншот з відео

Причиною конфлікту став галас, який вчиняла компанія

У Росії стався гучна надзвичайна подія з масовим розстрілом. В селищі під Рязанню, чоловік, який працював в психоневрологічному диспансері, розстріляв сусідів по триповерховому будинку. Загинули п’ять осіб.

Слідчий комітет Росії опублікував відео з місця розстрілу п’яти чоловік в Рязанській області. Кадри розміщені на YouTube-каналі відомства.

На ролику видно, як криміналісти оглядають місце трагедії. Також, виходячи з характеру пошкоджень в стіні, стає зрозуміло, що вбивця використовував великокаліберні набої.

«Стрілянина сталася в селищі Елатьма Касимівського району, в триповерховому будинку. 32-річний Антон Ф. почав стріляти по сусідах в під’їзді. Попередньо, через шум в недозволений час (в районі 22.00). Трьох убив на місці, серед них була дівчина – їй стрілок потрапив прямо в голову. Ще двох хлопців Антон розстріляв вже на вулиці. Чоловік затриманий, точні причини події з’ясовуються», – йдеться в повідомленні.

Пізніше з’ясувалося, що чоловік працював в психологічному диспансері. Затримати його вдалося через кілька годин після злочину. Зараз він дає свідчення правоохоронцям. На місці події працюють слідчі.

photo_2020-04-05_02-34-29Підозрюваний у масовому вбивстві під Рязанню працював в психдиспансері. Фото: Telegram-канал Mash

Список загиблих, яких розстріляв житель Рязанської області:

  • Максим Ухов, 31 рік,
  • Ілля Кондраков, 26 років,
  • Віктор Капітанів, 24 роки,
  • Подружжя: Євген Табунів, 24 роки, і Христина Табунова, 22 роки.

Також в мережі з’явилося фото трьох людей, яких розстріляв злочинець. На фото 31-річний Макс Ухов, 24-річний Женя Табунів і Антон Франчик.

photo_2020-04-05_02-50-27

За деякими даними, вбивця працював в місцевому психоневрологічному диспансері. Агентство «Інтерфакс», в свою чергу, стверджує, що вбивця сам стояв на обліку у психіатра.

Нагадаємо, великий вибух стався у суботу, 4 квітня 2020 року, в житловому п’ятиповерховому будинку в розташованому поблизу Москви місті Орєхово-Зуєво. Від вибуху обвалився один під’їзд будинку з першого по п’ятий поверх.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: