Анатолій Гриценко український політик і військовий діяч, колишній міністр оборони України

У балакливого Коломойського виникли проблеми

Коломойський вляпався.

Коломойський вляпався. Він дав закордоном інтерв'ю журналістові Oliver Carroll, і той оприлюднив у POLITICO, на перший погляд, сміливі, але часом відверто-образливі одкровення Коломойського, зокрема на адресу Саакашвілі й Тимошенко. Як тільки їх переклали з англійської і розігнали в українських ЗМІ, у балакливого олігарха виникли проблеми. Коломойський почав викручуватися, мовляв, не давав він ніякому POLITICO ніякого інтерв'ю. Професія журналіста в наші часи стала досить небезпечною, тож вони навчилися себе захищати. І молодці! Ніякі викручування чи брехня не переважать - ні в сприйнятті людьми, ні в суді, якщо доведеться, зафіксованих на мобільному телефоні журналіста домовленостей про інтерв'ю і потім кількагодинного аудіозапису власне інтерв'ю, збереженого журналістом для подібних випадків. Доведеться до правди звикати - і за сказане відповідати.

P.S. В одному з аудіозаписів, що зараз гуляє мережею, схожий голосом на Коломойського понад 40 хвилин розмовляє зі схожим голосом на Найєма. Так от, отой Коломойський розказує Найєму, нібито я, працюючи міністром оборони, у 2008 році вимагав у нього хабар у 5 мільйонів доларів. Що тут сказати? У 2008 році я вже був депутатом Ради, пост міністра залишив у 2007-му - це перша брехня. Друга - з Коломойським я взагалі ніколи не був знайомий, ніколи з ним не спілкувався, ні наживо, ні телефоном, ніколи не обговорював і не вирішував з ним жодних питань, ніколи не мав з ним ніяких фінансових стосунків, не те що на мільйони, на жодну копійку, тож така його заява - брехня абсолютна! Нехай не схожий на Коломойського, а сам олігарх вийде до преси й спробує голосно повторити (щоб задокументувати для судового позову) ті свої брехливі слова про нібито $5 млн. нібито хабара - одразу піде під суд і буде покараний за брехливий наклеп. Навіть нашим недолюстрованим судом. Буде урок і Комойському, й іншим, у кого брехливість вже стає патологією.

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: