Роман Безсмертний Громадський діяч, колишній Надзвичайний і Повноважний Посол України в Республіці Білорусь

Найкращий подарунок для дітей на зимові свята – наша увага

Нехай магія зимових свят якомога довше залишиться у дитячих серцях

Той час, який ми проводимо з нашими дітьми, залишиться в їхній пам’яті на все життя

Я народився в родині, де знали лише кілька свят. Великдень, Зелені свята і Різдво. 

Від баби й діда знав про Святого Миколая. А от хто такий Дід Мороз – ні. Бо в дитячий садочок не ходив. Вже коли школярем став, на новорічному ранку побачив. Потім у батьків запитував – хто така Снігурка і куди подівся Миколай.

Ніяких подарунків мені Дід Мороз ніколи не приносив, а гостинці від Миколая отримував на Різдво. Це найсвітліші дитячі спогади: ми разом з батьками носили вечерю бабусям і дідусям, а вони нам дарували подарунки.

Мої доньки лише цього року зрозуміли, що в костюмі Святого Миколая до них приходив батько. Ми так організовували все, що я йшов нібито тримати коней Миколая, а він в цей час заходив у хату. Після привітань і подарунків Миколай ішов, а я повертався. Два роки тому Настя вперше сказала, що очі Миколая схожі на очі тата. Але казка і різдвяна магія нікуди не зникне. Бо магію творимо ми самі.

Напередодні зимових свят хочу нагадати, що найкращий подарунок для дітей – наша увага. Той час, який ми проводимо з нашими дітьми, залишиться в їхній пам’яті на все життя. Як залишився в моїй. Подаруй свій час дитині. Нехай магія зимових свят якомога довше залишиться у їхніх та ваших серцях.

З Днем Святого Миколая!

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: