Ольга Богомолець Заслужена лікарка України

Медична реформа: українців знищать за законом

Наслідком цього рішення стане закриття лікарень, скорочення лікарів, ліквідація швидкої допомоги та зникнення сільської медицини

Сьогодні — чорний день в історії українського народу. Верховна Рада, прийнявши так звану «медреформу» від МОЗ, узаконила та дала старт фізичному знищенню мільйонів соціально незахищених людей. Більша частина українців буде позбавлена доступу до високоспеціалізованої повноцінної медичної допомоги відразу після того, як почне діяти цей закон.

Після тривалої кампанії, яка включала в себе чорний піар, залякування, підкилимні домовленості та відверту брехню — лобістам все ж таки вдалося проштовхнути ганебний закон, який позбавляє мільйони соціально незахищених людей можливості лікуватися, можливості вижити.

Їхня мета, яка прописана в законі — забрати 100 мільярдів гривень в громад та сконцентрувати їх у себе. І саме заради цих грошей влада прирекла мільйони людей на смерть. Вона вважає всіх, в кого немає грошей — зайвими в цьому житті.

Наслідком цього рішення стане закриття лікарень, скорочення лікарів, ліквідація швидкої допомоги, зникнення сільської медицини та жахливі ціни на лікування важких хвороб, які вимірюються сотнями тисяч гривень.

Але ми з однодумцями не будемо спокійно спостерігати, як знищується наш народ.

Ми будемо намагатися відстояти кожну людину, якій відмовлять у лікуванні, кожну лікарню, яку спробують закрити, будемо захищати лікарів, яких планують масово скорочувати.

Сьогодні обов’язок кожної порядної людини стати поряд з нами та захищати кожен міліметр прав та інтересів українського народу. І тоді ми обов’язково переможемо!

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: