Тарас Чорновіл Журналіст, політичний діяч

Виступ Савченко – римейк прес-конференції Януковича

Брифінг народного депутата Надії Савченко
Фото: РИА Новости

Недавно я оприлюднив допис про Савченко, де написав свою думку про те, що вона робила за кордоном, як її там дресирували та як вона поведеться після повернення та зокрема проведе так званий «брифінг». Усе в деталях співпало.

Виступ Савченко – римейк прес-конференції Януковича.100% виконання російських завдань. Вона сказала основне, що повторює виступ Януковича – на Майдані вбивства здійснили не беркути, а люди Парубія та Пашинського і саме таким шляхом прийшла до влади нинішня «хунта».

А ще вона вкинула нове, особливо цинічне, напрацювання Кремля. Виявляється, що російську зброю Рубан ввозив для українських військових, щоб вони могли здійснювати провокації проти Росії, обстрілюючи окуповані території, особливо мирне населення, а також мирних мешканців на наших територіях саме російською зброєю. А також вони з цією російською зброєю проникають на територію «ДНР-ЛНР», щоб там робити провокації. Згадайте заяву про пересувну українську ДРГ, яка їздила по Донецьку на сміттєвозі й обстрілювала мирних мешканців, в тому числі йдеться про трагедію з розстріляним тролейбусом. Це все сказала Савченко!

А на спробу запитати в неї хоч щось про суть її справи, там, де не можна жодним чином викрутитися, вона, як і прогнозувалося, ніяк не зреагувала.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: