Ірина Фаріон Український мовознавець

Прокуратура перевірить діяльність Ківалова на предмет підривної діяльності проти України

Товариство! Надсилаю звернення до в.о. Генерального прокурора щодо антидержавної та антиукраїнської діяльности одіозного нардепа-регіонала С. Ківалова.

Товариство! Надсилаю звернення до в.о. Генерального прокурора щодо антидержавної та антиукраїнської діяльности одіозного нардепа-регіонала С. Ківалова. Сподіваюся, що цей виплід московського шовінізму проведе останню частину свого життя у гідному для нього місці - за гратами.

В.о. Генерального прокурора України

О.І. Махніцькому

Депутатське звернення

Щодо діяльності народного депутата України С. В. Ківалова

Із засобів масової інформації мені стало відомо, що народний депутат України С.В. Ківалов систематично здійснює посягання на територіальну цілісність України та проводить діяльність проти України.

Останнім часом в декількох ЗМІ було опубліковано інтерв’ю С.В. Ківалова, у якому він ставить під сумнів доцільність і можливість існування України. Крім того, народний депутат виступає за автономію в межах Одеської області та прийняття для цього регіону окремої конституції.

Враховуючи теперішню ситуація та агресію з боку Російської Федерації, на мою думку, такого роду висловлювання спрямовані на підрив авторитету держави та посягання на її цілісність.

Враховуючи вищенаведене та керуючись ст. ст. 15, 17 Закону України «Про статус народного депутата України», прошу Вас здійснити перевірку діяльності народного депутата України С.В. Ківалова на предмет підривної діяльності проти України.

Відповідь на звернення прошу надіслати на адресу громадської приймальні:

м. Львів, вул. Виговського, 34, депутату І. Д. Фаріон.

З повагою,

народний депутат України І. Д. Фаріон

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: