Сергій Фурса Фінансовий експерт

Європа замерзає? Як радники Путіна продовжують його дурити

Російський диктатор вірить, що зможе вийти переможцем з нинішньої ситуації
фото з відкритих джерел

Путін вірить, що його газовий шантаж змусить ЄС піти на поступки

Міллер: «Під час зимового піку холодів у Європі можуть замерзнути цілі міста».

Залишається додати «Просто подивіться ролик Газпрому, там все показано на прикладі замерзлого Красноярська».

Захарова заявила, що в Євросоюзі вже не миються, не пруть одяг, не заправляють машини та не роздягаються вдома.

Адже колись було «негри в Америці недоїдають».

Це вже схоже на якийсь аутотренінг. Можна, звісно, ​​вважати це пропагандою для внутрішнього споживача. Як фото повітряних тривог по Україні, які зараз російські політики постять у себе в соціальних мережах, доводячи цим велич Росії. Якби не одне «але». Вони приймають рішення з віри, що «зима холодна, темна і сповнена жахів».

Все це нагадує ситуацію, коли перед війною генерали ФСБ, які сидять на потоці бабла в Україні, розповідали Путіну, що в Україні на нього всі чекають. Тому що вони знали, що він хоче це почути. В результаті Путін ухвалив рішення про вторгнення та помилився. Саме таку ситуацію описує Байден, називаючи Путіна «раціональним гравцем».

Тепер що? До Путіна заводять метеорологів? Або він із Шойгу зустрічається із шаманами і ті обіцяють йому організувати холодну зиму в Європі. І Путін їм вірить. І наказує підірвати «Північний потік», думаючи, що це точно налякає Європу і вони таки запустять «Північний потік-2», злякавшись холодів, і скасують санкції. Обмежує сам собі доходи від газу, запроваджуючи самоембарго і думаючи, що це змусить Європу прогнутися. Адже попереду холодна зима і вони точно не витримають. Він знову ухвалює рішення щиро вважаючи, що Європа хитається і варто лише подути і весь картковий будиночок розвалитися. Варто організувати пару мітингів у Європі, і вони здадуть назад. Варто налякати всіх ядерною війною, і вони здадуть назад.

Чому? Тому що саме таких радників він і слухає зараз, які приходять та розповідають йому про те, що ЄС майже вмер. Чому саме це вони йому розповідають? Тому що вони знають, що він хоче це чути. І слухатиме лише такі новини. Тим більше, що люди в Німеччині та Британії, Швеції та Франції завжди поводилися дуже економно, а температура будинку у Швейцарії завжди була нижчою взимку, ніж у квартирах киян чи москвичів. А оскільки доступ до тіла забезпечує потік бабла, вони будуть йому це говорити, іноді навіть не використовуючи брехню, а просто майстерно маніпулюючи.

Замкнуте коло. Яке і забезпечує помилкові рішення, які постійно погіршують позиції Путіна. Ігри з газом призводять до дефіциту бюджету у Росії вже зараз, навіть до нафтових санкцій. А ядерний шантаж, хай і справляє ефект на вразливих людей аля Ілон Маск, але лише посилює позицію колективного Заходу, бо ніхто не хоче одержати перманентного ядерного аб'юзера.

І лише Гретта Тумберг десь сидить і дивується, як у 2022 році хтось може розраховувати на рекордно холодну зиму в Європі. Адже саме про таку зиму говорить Міллер. Але ж шамани брехати не будуть. Адже вони взяли гроші та пообіцяли, що зима буде дуже холодною.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: