Ігор Луценко Народний депутат 8 скликання

Чому так мало результатів по справах Майдану?

Могила Юрія Вербицького на Личаківському кладовищі у Львові. Номер перший у Небесній Сотні

А ви знаєте, що покарання винних – це дуже затратний процес?

Станом на зараз ще немає жодного вироку, котрий би вступив у силу по його справі. По нашій з ним справі.

А ви знаєте, що покарання винних – це дуже затратний процес? А ви знаєте, що покарання винних – це дуже затратний процес для потерпілих? Що звичайна людина у такій серйозній справі буде безпорадна без сторонньої допомоги?

От вам і відповідь, чому так мало результатів по справах Майдану.

Я оцінюю затрати тільки на адвокатів потерпілих у цій одній справі на рівні не менше 50 тисяч доларів за весь період. І це я не рахую зарплати слідчих, оперативників і прокурорів, вартість експертиз тощо, бо тут не маю повних даних.

Ці видатки зростають, бо три роки тому в суді було три провадження, а нині понад 10 чоловік судять або ось-ось почнуть судити. І це добре, що роботи стає більше. Але і грошей треба все більше.

Мабуть, гарно, що є іноземні фонди, отой старшний Сорос, котрі допомагають напряму визначеним ними адвокатам. І точно дуже печальним для мене є той факт, що в Україні не знаю українських фондів чи окремих філантропів, котрі б опікувалися цими справами і допомагали потерпілим.

Вічна пам'ять Юрію Вербицькому.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: