Юлія Тимошенко Лідер партії «Батьківщина»

Закликаю не чинити насилля проти своїх опонентів на мітингах

Заява лідера опозиції Юлії Тимошенко щодо інциденту з депутатами-жінками від Партії регіонів

Заява лідера опозиції Юлії Тимошенко щодо інциденту з депутатами-жінками від Партії регіонів:

Другого квітня, під час акції громадянського протесту, були нанесені травми жінкам-депутатам від Партії регіонів.

Я, як політик опозиційного табору, від імені всіх, хто вважає себе опозицією, хочу принести вибачення Ірині Горіній, Юлії Льовочкіній, Марині Ставнічук, яким під час акції громадянського протесту нанесли травми сніжками, що полетіли з рук невідомих людей.

Я також звертаюся до Об‘єднаної опозиції та прошу зробити все можливе для того, щоб знайти людей, які це зробили, аби вони хоча б принесли вибачення цим жінкам - депутатам від Партії регіонів.

Ми ж з вами не такі, як ті звірини, які дають команду бити жінок омонівськими дубинками на мітингах, силою викидають жінок-депутатів з виборчих дільниць та лікарні «Укрзалізниці», штовхають і волочать жінок-журналістів та гноять жінок-політиків у в‘язницях.

Ми - гідні та моральні люди. Тому не тільки знайдіть винних, але й зверніться до людей з закликом не чинити насилля проти своїх опонентів на мітингах.

Наша з вами сила в чесних цілях та дотриманні цінностей.

Юлія Тимошенко,

лікарня «Укрзалізниці»,

Харків

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: