Юлія Тимошенко Лідер партії «Батьківщина»

Юро, я тебе дуже чекаю

Звернення лідера опозиції Юлії Тимошенко щодо звільнення Юрія Луценка

Дорогий, Юро!

Твоє визволення - це велика подія для патріотичної, європейської та демократичної України. Я щаслива, що ти повернувся додому, маєш можливість обійняти свою родину. Вони в тебе справжні бійці. Твоя родина так само, як і ти, сильна і віддана Україні.

Але більш за все я сподіваюся, що відновивши здоров'я ти зможеш посилити боротьбу опозиції за Україну, за справедливість, допоможеш захистити українців.

Я також висловлюю подяку всьому демократичному світові, лідерам та парламентам ЄС, США, Канади, ПАРЄ, ОБСЄ, Ради Європи, українській діаспорі, президентам Пету Коксу і Олександру Квасневському та всім - всім за послідовну і самовіддану підтримку демократії та європейських цінностей в Україні; за чітку позицію, спрямовану проти політичних переслідувань, за визволення Юри.

Всі ж розуміють, якби не ваша непохитна позиція щодо визволення політв‘язнів, то не відбулося б ніякого помилування Юрія Луценка. Його б продовжували нескінченно судити, щоб збільшувати терміни ув‘язнення. І саме головне - якби не захист демократичного світу, то в Україні вже були б сотні політв'язнів, включаючи всіх провідних опозиціонерів.

Світові лідери та парламентарії демократичних країн не тільки допомогли звільнити Юрія Луценка, але й унеможливили силовий розгром усього демократичного табору і зберегли шанс Україні на європейське майбутнє.

Дякую всім, хто боровся та добивався свободи для Юри.

P.S. Юра, сьогодні я передала заяву щодо побачення з тобою на цьому тижні. Я тебе дуже чекаю. Нам є про що поговорити.

Юлія Тимошенко,

лікарня "Укрзалізниці",

Харків,

8 квітня 2013 року

Фото - http://svit24.net

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: